Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, milli ve manevi değerlere sahip , yeniliklere açık, çalışkan, kendisini ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Bilgiye ulaşan, araştıran, sorgulayan, topluma ve çevresine duyarlı, milli, manevi, dini ve kültürel mirasına sahip çıkan, İslam’ın asli kaynaklarından beslenip bilimsel araştırmalara dayalı olarak dini açıklayan, teknolojiyi aktif kullanan, kendisini tanıyan ve ifade edebilen, eleştirel düşünen, milli, manevi ve dini değerleri benimsemiş saygılı, ahlaklı ve entelektüel bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Doğalgaz Merkezi sistem
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ziyaeddinfahriiho.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No 88 Yakutiye/ERZURUM

Öğretim Şekli :TAM GÜNLÜ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Genellikle Erzurum´un kuzey ilçelerinden göç eden alt-orta seviye gelirli ailelerin ikamet ettiği şükrüpaşa mahallesindedir.

Adres - Şükrüpaşa mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No 88 Yakutiye/ERZURUM

Ulaşım Şükrüpaşa-üniversite dolmuşları son durak, K7, G9 (300m yürüyüş mesafesi)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezi Yakutiye ilçesinde olup şehir merkezine 2km uzaklıktadır.